Bor familien i et gammelt hus? Få det up to date med en kloakmester

Et skønt lille hus i byen eller på landet er drømmen for mange familier. Familier med småbørn og studiegæld har sjældent råd til at købe drømmehuset lige med det samme. Et hus af ældre dato kan være løsningen. Nogen gange sker der det at familien bliver boende også selv om de får råd til at flytte. Et ældre hus har ofte fejl og mangler. Det kan være fugt i fundamentet, tag der skal skiftes, eller husets rør der er blevet gamle. I sidste tilfælde har du brug for en autoriseret kloakmester. Mange ting kan du godt lave selv også uden en håndværkeruddannelse, men rør og faldstammer skal du nok lade en autoriseret kloakmester tage sig af.

Små børn bliver til store børn

Mens der er små børn i huset er det vaskemaskinen og tørretumbleren der tager det hårdeste slæb. Selv i moderne tider uden bleer i stof er der bare ekstra meget vasketøj mens børnene er små. Når de bliver teenagere er det kampen om badeværelset. Her kommer husets rør på den hårde prøve. Hvis der er flere teenagere i huset på samme tid er det måske værd at overveje at få et ekstra badeværelse. Her får du også brug for den autoriserede kloakmester. Han kan hjælpe dig både før, under og efter projektet.

Få huset up to date

Det første huskøb var muligvis det ældre hus. Det kræver store overvejelser at flytte. Helt basalt er der jo økonomien at tage hensyn til. Der er også børnene. Børn der går i børnehave eller er begyndt i skole, kan være svære at flytte. De har brug for deres vante rammer og deres legekammerater. Måske et nyt hus vil give dem bedre omgivelser, måske endda et større værelse. Hvis du vælger at blive boende kan du måske opfylde alles ønsker alligevel. Nyt tag, fugtskader, facademaling eller måske en gennemgang af husets rør kan forbedre husets stand. En tilbygning kunne være en udestue, eller måske det ekstra badeværelse.

En autoriseret kloakmester

En autoriseret kloakmester kan give dig et gratis tilbud på opgaven, uanset om du vælger renovering af eksisterende rør eller helt nye rør til dit byggeprojekt. De fleste andre håndværkere giver dig også gerne et gratis tilbud på opgaven, inden du beslutter dig. Et gammelt hus som er gennemrenoveret er et godt alternativ til et spritnyt hus. Du skal huske på at charmen fra det gamle hus ikke flytter med over i et helt nybygget hus.

 

admini