Din bil er dit tempel

Der er intet som at kunne gå ned i en bil på en kold morgen og skulle afsted på arbejde. At kunne læne sig ned i sædet og vide, at det hårde vintervejr udenfor ruderne ikke påvirker en på samme måde, som det ville, hvis man var på cykel eller skulle en tur med det offentlige rundt i kongeriget. Bilen er det bedste transportmiddel, og der er naturligvis også kommet flere af dem på gaderne, så Gud forbyde det, hvis du en dag ikke skulle have mulighed for at komme ind i din.

 

Låst ude af bilen

Hersted Låseservice har specialiseret sig i at hjælpe folk, når de har låst sig ude af deres biler. Årsagerne til dette kan være mange, og de kan ske for de fleste bilejere, men resultatet er det samme, da man fra det ene øjeblik til det andet opdager, at der ikke er nogen vej ind i bilen.

 

En af de mest typiske årsager til, at man ikke kan komme ind i sin er, hvis man har fået smækket døren i, mens nøglen stadig er derinde. Det er nok også det mest frustrerende, da man i de fleste tilfælde kan se nøglen, og den griner nærmest bare tilbage til en, mens man i desperation forsøger at finde på muligheder.

 

Den anden årsag, der især rammer ældre biler, er hvis nøglen knækker eller sidder fast i låsen. Her er der faktisk endnu mindre at gøre, end hvis man har gemt den i bilen, og det er i disse tilfælde, at man har brug for en låsesmed, der er ekspert i at åbne bildøre, når man ikke selv har en nøgle til det samme.

 

De moderne biler

Hvis du kører i en nyere bil med elektronisk centrallås, så er du sikret, at du ikke knækker nøglen i døren og næppe heller glemmer den, da de fleste nyere biler ikke kan låses, hvis nøglen stadig er derinde. Her er problemerne desværre nogle andre og faktisk noget større, da elektronik langt fra er fejlfrit, og der kan opstå alle mulige mærkelige situationer, hvor du fra det ene sekund til det næste ikke kan åbne din bildør.

 

Den mest hyppige af slagsen er, hvis nøglen løber tør for batteri, men det er langt fra det eneste, der kan ske, når man har med nyere biler at gøre. Du bør derfor have en låsesmed på speed dial som bilejer, især her om vinteren, så du ikke risikerer at skulle stå ude i kulden i længere tid end absolut nødvendigt. Din bil er dit tempel, og du får derfor ikke noget ud af dem, hvis du er på den forkerte side af førerdøren, så husk din nøgle, pas godt på den, og få fat i en ekspert, hvis uheldet alligevel rammer dig.

admini