Gør dine låse klar til vinterferien

Når du og din familie skal på vinterferie, så er der et hav af ting, der skal planlægges. Først og fremmest skal der tages ferie fra arbejdet, og derefter skal der findes den helt rette destination. Når det så er klaret, og I har diskuteret frem og tilbage, om det skulle være skiferie, storbyferie eller badeferie, så står den på pakningen, og så er I alle klar til at tage af sted, eller er?

 

Undgå tyveri i ferien

Man siger, at indbrudstyve aldrig holder ferie, og det er desværre også rigtigt, da de modsat os andre, altid er i gang med at finde ud af, hvordan de kan komme frem i deres kriminelle tilværelse. Du gør derfor klogt i at gøre dit hjem så sikkert som muligt, så dine ejendele ikke er deres næste lette offer.

 

Låsene i dine døre og vinduer er med afstand de vigtigste ting, du kan kigge på, når det kommer til at indbrudssikre dit hjem, og til det behøver du en dygtig partner i form af en certificeret låsesmed. Delocks Pluser din perfekte partner, da de har fire årtiers erfaring med låse og kan derfor finde alle de små fordele i dit hjem, når I sammen tager et grundigt sikkerhedstjek.

 

Når låsene i dit hjem så er styrket så meget, som det er fysisk muligt, så kan du godt regne med, at indbrudstyven ikke får held med at bryde dem op. Så er der bare det næste problem, da de sjældent behøver at åbne en lås for at komme ind, da de lige så ofte blot smadrer et vindue og dermed er indenfor væggene.

 

For at minimere risikoen for dette, er et smart og avanceret alarmsystem den absolut bedste hjælper, da det vil gøre det så godt som umuligt for langfingrede gæster at komme ind ubemærket. Tyveknægte hader ganske enkelt at blive fanget på kamera, og du kan derfor let skræmme dem væk med en alarm, når du er på ferie.

 

Naboens hjælp

Der er dog intet, der hjælper på indbrud så godt som nysgerrige naboer, og det bedste du derfor kan gøre, inden du og dine kære hopper ud i vinteren, er at give dem et heads up på, at du nu er væk, og om de godt lige gider at holde et vågent øje med din adresse. Det gider de fleste naboer heldigvis godt, og du kan betale dem tilbage ved at gøre det samme, når de er ude at rejse.

 

Menneskelig kontakt, og øjne der ser alt, er bedre end selv de stærkeste låse og mest avancerede alarmer, men ingen nabos falkeblik kan holde øje med alt, så kombinér teknologi og menneskelig nysgerrighed for at sikre dit hjem imod indbrud og være klar til den helt store vinterferie.

admini