Øg sikkerheden for familien med gode cykelhjelme

Cykelhjelm er i Danmark ikke et lovkrav, men der er masser af sikkerhedsmæssige fordel at bære hjelm på cyklen. Både børn og forældre drager fordel af at benytte en god cykelhjelm, både i trafikken eller hvis man kører alene. Cykelhjelmen beskytter dit hoved mod stød i tilfælde af fald, og mindsker chancen for alvorlige hovedskader markant. Mange familier tænker måske at cykelhjelmen er klodset, irriterer eller ødelægger håret. I dag er gode cykelhjelme dog designet med fokus på god udluftning, let vægt og smarte designs. I mange tilfælde lægger du dårligt mærke til at du har en hjelm på.

 

En god cykelhjelm behøver ikke være dyr. Faktisk kan du finde billige cykelhjelme af ekstremt høj kvalitet, og i et design der samtidig er flot. De fleste producenter laver så mange hjelme, at prisen på de enkelte produkter kan presses i bund. Du og din familie behøver altså ikke bruge en formue på at øge sikkerheden på cykelstien.

 

En god cykelhjelm skal sidde tæt om dit hoved, uden at du føler ubehag. De fleste modeller kan fås i tre til fire forskellige størrelser, så du altid kan finde en udgave der matcher både familiens forskellige hoveder. Stroppen på undersiden kan justeres så den sidder tæt om både hals og ører, og dermed ikke giver anledning til ubehag og samtidig sikrer hjelmens placering på hovedet.

 

Mange billige cykelhjelme kan fås i flere forskellige farver, så hele familien er sikret et design der matcher de enkeltes ønsker. Cykelhjelme behøver således ikke at være grimme for at beskytte hovedet godt, tværtimod.

 

Både forældre og børn har godt af at bruge cykelhjelme, også selvom der kun er tale om en kort cykeltur på få hundrede meter. Man er ikke altid herre over hvordan folk omkring sig i trafikken, og med en god cykelhjelm minimerer man chancen for at komme galt afsted, også selvom der ikke umiddelbart er udsigter dertil.

 

Du kan finde billige cykelhjelme af høj kvalitet hos cykelhandlere over hele landet. Danske cykelhandlere må udelukkende sælge cykelhjelme der overholder de europæiske sikkerhedskrav til disse, så du og din familie er sikret et højt sikkerhedsniveau, uanset hvilken hjelm i har kig på.

 

Cykelhjelme kan bruges både til hverdag og når du motionerer på din cykel. Når man kører på sin cykel kan man aldrig være for sikker, og med et væld af modeller at vælge fra er du næsten garanteret at kunne finde en hjelm til dig og din familie, der falder i jeres smag. Det er desuden altid en god idé at afprøve et par forskellige hjelme, da de enkelte pasforme kan variere markant fra model til model. Det er også altid en god idé at kigge en gang i spejlet med hjelmen på. Særligt de små går ofte op i design og farver på de enkelte modeller.

 

Brug gode cykelhjelme til hele familien, til både hverdag og transport. Hjelmene sikrer jeres sikkerhed på cyklen, og behøver ikke være hverken dyre eller grimme.

admini