3 sjove former for underholdning til børnefødselsdagen

Er du ved at forberede dit barns børnefødselsdag? De fleste forældre er formentlig interesseret i at gøre denne dag til noget særligt. Selvom det er rigtig hyggeligt at spise bolle og kakao, og derefter tage på skattejagt, kan du godt lige tage det ekstra skridt og sørge for en ekstra lille overraskelse i form af sjov underholdning til børnefødselsdagen. Her får du tre gode bud.

En klovn

Hvis man gerne vil finde et sjovt indslag til børnefødselsdagen, kan man vælge at hyre en klovn, som kan komme og være sjov og lave ballondyr. Det vil i hvert fald være et sjovt og anderledes indslag.

En klovn er dog ikke det sikreste valg til børnefødselsdagen, da man ikke kan vide sig sikker på, om der er nogle af børnene, som måske er bange for klovne. Så det skal man lige være opmærksom på, inden man kommer for godt i gang.

En ansigtsmaler

Hvis man vil finde på en form for underholdning, som er lidt mere harmløs, og hvor man nok ikke skal bekymre sig for meget om, om børnene bliver bange, kan man vælge at hyre en ansigtsmaler.

Med ansigtsmaling til børnefødselsdagen har I mulighed for at vække børnenes kreative sans, fordi de kan få lov til at være klædt ud og leve sig ind i en anden rolle. Her vil de typisk blive malet som dyr, feer eller lignende væsner, og det vil børnene sikkert synes er rigtig sjovt.

En tryllekunstner

Det sidste forslag, som helt sikkert også vil være et hit til børnefødselsdagen, er selvfølgelig en tryllekunstner – for de fleste børn elsker jo magi.

Hvis I vælger at hyre en tryllekunstner, vil I helt sikkert opleve, at børnene bliver meget forundrede over den form for magi, fordi de netop ikke kan forklare det. Og så kan I eventuelt vælge at købe noget ekstra tryllegrej, så børnene selv kan lære at trylle. Det vil i hvert fald gøre det til en spændende børnefødselsdag, hvor børnene kommer hjem og har lært noget sjovt, som de kan vise til deres forældre.

admini