Støt dit barns interesser

Børn har forskellige interesser. De er forskellige fra barn til barn, men også fra alder til alder. Dit barn kan være stor fan af noget bestemt det ene år og lige så stor fan af noget andet det næste år. Sådan udvikles børn helt naturligt. Sådan skal børn gerne udvikles. De opdager nye ting, efterhånden som de bliver ældre, og de forandrer sig.

I alle de forandringer, der sker, kan det nogle gange være lidt svært med selvværdet. Det er vigtigt for dit barns selvværd, at du støtter det i dets interesser. Er der noget, dit barn godt kan lide, så støt den interesse. Køb legetøj og merchandise med figurerne, som dit barn godt kan lide. Til dit mindre barn, som godt kan lide Gurli gris, kan du sørge for noget Gurli Gris legetøj.

Støt dit barns selvværd

Der er mange ting, der kan påvirke selvværdet. En af tingene er, om vores interesser i vores opvækst blev set på som forkerte eller blev støttet. Der er ingen interesser, der er forkerte. Det er meget muligt, at dit barn interesserer sig for noget andet end dig. Så må du være åben og forstående. Afvis aldrig dit barns interesser. Tager det overhånd, kan du støtte til en mere kontrolleret dyrkning af en interesse, men afvis den ikke.

Når du støtter dit barn i dets interesser og fx køber Gurli gris legetøj, styrker du dit barns selvværd. Du viser, at du ser dit barn. Du viser, at du forstår, og at det er helt okay. Man vælger selv sine interesser, og de er alle okay.

Der er læring i figurerne

Mange af de figurer, som små børn godt kan lide, lærer dem også noget. De er ikke bare rare og søde. De er også lærerige. Lige Gurli gris lærer blandt andet de små børn, hvad dyrene siger. Der er også mange hverdagssituationer i serien. Hverdagen er også noget, man skal lære at finde ud af.

Du kan bruge dit barns interesser til at styrke læringen. Leg med på det. Brug selv dyrenes lyde, så I får dem øvet endnu mere. Sæt jer sammen med en Gurli gris app, og tal om spillet.

Gurli gris for de mindste

Gurli gris legetøj og Gurli gris appen er for de små børn, som godt kan lide Gurli gris. Den søde grisepige, der oplever så meget forskelligt. Hun er helt almindelig, og hun begår fejl. Men hun finder altid ud af det hele til sidst, og hun ser livets små glæder.

Når dit barn bliver større, vil der komme andre interesser. Så kan du støtte dem. Dit barns Gurli gris legetøj kan gå i arv til andre børn i familien, og der kan komme noget nyt og andet merchandise til.

admini